• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۰/۲۰
در بازدید توسط رییس حوزه بهداشت شهرستان قزوین نحوه خدمات رسانی و فعالیت مركزخدمات جامع سلامت رشتقون، مورد بررسی قرار گرفت

رییس حوزه بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین به همراه مسئولان این مرکز با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت رشتقون، تحت پوشش این مرکز ضمن بازدید در راستای نحوه ارائه خدمات رسانی بهداشتی، به مراجعه کنندگان در این مرکز، فعالیت های انجام شده و عملکرد پرسنل و مستندات مرکز فوق را مورد بررسی قرار داد.
دکتر مهرعلیان  در این بازدید به بیماریابی توسط مراقبان سلامت و بهورزان در حوزه غیر واگیر و پیگیری این گروه جهت دریافت مراقبت ها اشاره کرد.
وی در ادامه نیز به نظم دهی در چیدمان مرکز، پیگیری دریافت کسری ها، به ارائه کامل بسته خدمتی به جمعیت تحت پوشش، انجام کامل دهگرشی طبق برنامه زمان بندی، پیگیری ارجاعات ارسالی تا زمان دریافت بازخورد پایش مرتب و با کیفیت از عملکرد پرسنل توسط ماما و پزشک برگزاری جلسات شورای بهورزان با حضور کلیه اعضاء، بطور منظم، تاکید کرد.
گفتنی است در این بازدید مرضیه رجبعلی مسؤول گسترش و ملیحه جوادی مقدم مسؤل بهداشت خانواده مرکز بهداشت شهرستان قزوین نیز حضور داشتند.